Logo uwvakantiehuisonline.nl/
Geachte lezer,

Bedankt voor het openen van de nieuwsbrief van Uw Vakantiehuis Online! Voor onze eerste nieuwsbrief hebben we een aantal interessante items voor u op een rijtje gezet; zoals de nieuwste ontwikkelingen binnen Uw Vakantiehuis Online en nieuwtjes op het gebied van vakantie en vakantiehuis verhuur. Daarnaast hebben we een aantal advertenties van onze klanten geplaatst; deze keer vakantiehuizen in Nederland.
Veel plezier met het bekijken van onze eerste nieuwsbrief!


In deze nieuwsbrief:

Nieuwe website Uw Vakantiehuis Online
Misschien is het u al opgevallen; de website van Uw Vakantiehuis Online is geheel vernieuwd! Onze programmeurs hebben hard gewerkt om de website nog handiger, overzichtelijker en mooier te maken. Zo is het plaatsen en onderhouden van een advertentie makkelijker geworden en kunt u sneller een advertentie vinden door de duidelijke indeling per land. Neem snel een kijkje op onze vernieuwde website en plaats uw (gratis) advertentie voor uw eigen vakantiehuis!
Uw Vakantiehuis Online Naar overzicht

Recessie? Maak een verre reis!
Het is u waarschijnlijk niet ontgaan de afgelopen maanden; de recessie heeft ook in Nederland flink toegeslagen. De (zomer) vakantie is dan vaak het eerste waar op bezuinigd wordt; verre reizen worden vervangen door een weekje vakantie in eigen land. Maar is dit eigenlijk wel verstandig? Carlson Wagonlit Travel (CWT) vindt van niet. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een verre reis juist nu heel goedkoop is! De prijzen van vliegreizen zijn door de recessie zodanig verlaagd, dat een verre reis juist nu zeer voordelig kan zijn. Heeft u uw vakantie nog niet gepland en heeft u ook wel zin in een verre reis? Kijk dan eens op onze website; misschien vindt u dan een huisje in een land waar u altijd al vakantie had willen vieren! Een vakantie in Thailand?
Uw Vakantiehuis Online Naar overzicht

Duitsland of Frankrijk?
Duitsland of toch Frankrijk? Al jaren staat Frankrijk bij de Nederlander bovenaan op het lijstje van favoriete vakantiebestemmingen. Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) twijfelt echter of dit zo zal blijven. Uit recent onderzoek is namelijk gebleken dat Duitsland flink stijgt als belangrijke vakantiebestemming. Ook andere oost-europese landen doen het goed; Tsjechie staat ook in het rijtje van sterk stijgende vakantielanden. Daarnaast lijkt de Nederlander steeds meer zin te hebben in een lange vliegreis; vakantiebestemmingen buiten Europa komen steeds meer in trek. U als vakantiehuisverhuurder in Frankrijk hoeft echter nog niet te vrezen; voor de langere vakanties blijft Frankrijk namelijk nog steeds de nummer 1!

(Bron: Volkskrant)
De Volkskrant Naar overzicht

Nederland vakantieland
Goed nieuws voor de nederlandse vakantiehuisverhuurders! Uit onderzoek van NBTC-NIPO is gebleken dat veel Nederlanders dit jaar het liefts in eigen land op vakantie gaan. Bijna 2,7 miljoen Nederlanders trekken dit jaar niet over de grens, maar zoeken hun rust in Gelderland, Drenthe en Zeeland.

(Bron: NBTC-NIPO)
Uw Vakantiehuis Online Naar overzicht

Advertentie: Vakantievilla in Drenthe
Luxe rustig gelegen vakantievilla huren in Drenthe?

Wij bieden aan:

Zeer hoogwaardige afgewerkte en stijlvolle vakantievilla met prive zandstrand op een unieke locatie vol met extra's.

Kijk voor meer info op onze website!
www.vakantievilladrenthe.nl Naar overzicht

Advertentie: Schoorl, luxe vakantievilla
Schoorl en Bergen, Nederland staan bekend om hun schitterende natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Tevens bevinden zich in dit gebied schitterende parcours om met de mountainbike erop uit te trekken. Deze vrijstaande vakantiewoning is gelegen aan de rand van het Nationaal Park 'De Schoorlse Duinen'. Dus lekker op vakantie naar Schoorl, Nederland.
www.opvakantienaarschoorl.nl Naar overzicht

Advertentie: Bungalowchalets te Voorthuizen
Mooie, comfortabele bungalowchalets te Voorthuizen op verschillende recreatieparken.

Gunstige plekjes met veel privacy en redelijke prijzen.

Van september tot mei ook mogelijk als tijdelijke woonruimte en verder heerlijk recreeren in 'Uit en Thuis' en 'Vijverzicht' op Bospark de Heidekamp.

Wandelen, fietsen, zwemmen, bowlen, vissen, spelen en nog veel meer op Landgoed de IJsvogel waar ons derde chalet staat.

Bel of mail ons of bezoek onze website: www.uwvakantiehuisingelderland.nl of Tel:0342-441218 Fam. Den Admirant
www.uwvakantiehuisingelderland.nl Naar overzicht

Advertentie: Huize Rijsterbos
In het bosrijke Gaasterland vindt u ons zeer nette vakantiehuis. Geschikt voor 4 personen en ook uw trouwe viervoeter mag mee. Huize Rijsterbos is een ideale uitvals basis voor mensen die houden van natuur, fietsen of wandelen. Geniet van de rust in en rond het huis, in de tuin of op het terras wat uitzicht biedt over landerijen. Het huis is een oud arbeidershuis wat omgetoverd is tot sfeervol vakantiehuis. In de omgeving vindt u verschillende bezienswaardigheden zoals hanzestad Stavoren maar ook voor kinderen is een ideaal ontspanningspark in de buurt. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.huizerijsterbos.nl
www.huizerijsterbos.nl Naar overzicht

Advertentie: Boerderijtje de Pol
In Balkbrug, dicht bij het mooie Reestdal, op de grens van Overijssel en Drenthe,is het fraaie rietgedekte boerderijtje de Pol te huur voor 4 personen. Het is een intiem huis, met de sfeer van vroeger. In de woonkamer staat een knusse houtkachel. Er zijn drie slaapkamers en twee doucheruimtes. De keuken is voorzien van gasfornuis met oven, koelkast en magnetron. Rond het huis ligt een grote vrije tuin, met prachtige bomen, een bloementuin, grasvelden ,een tuinhuis met terras en een vogelrijk stukje bos met paden erdoorheen.

In de omgeving zijn er allerlei fietstochten en wandelingen te maken, prachtige tuinen en andere bezienswaardigen te bekijken, leuke plaatsen te bezoeken en bovendien heeft Balkbrug een heerlijk openluchtzwembad. In huis is allerlei toeristische informatie aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.boerderijtjedepolbalkbrug.nl
www.boerderijtjedepolbalkbrug.nl Naar overzicht


Voor onze volgende nieuwsbrief zullen we weer een aantal leuke en interessante onderwerpen voor u op een rijtje zetten. Volgende maand gaan we in op het vakantieland Spanje. Heeft u nog een leuk idee voor onze nieuwsbrief of heeft u zelf iets meegemaakt in Spanje? Laat het ons weten! Stuur uw e-mail naar info@uwvakantiehuisonline.nl en geef uw reacties door!

Hartelijk dank voor het lezen van onze eerste nieuwsbrief en tot volgende maand!

Met vriendelijke groeten,

Uw Vakantiehuis Online

Uw Vakantiehuis Online | Uitschrijven | Contact