Traditioneel vakantiehuis in Shushnya, Bulgarije

Prijs € 65000,00
Aantal personen 8
Locatie Bulgarije


http://www.immobulgarije.be/vastgoed/authentiek-vakantiehuis-in-shusnya/

Terug

Beschrijving

Dit authentieke vakantiehuis bevindt zich in een heel klein dorpje in een zeer bosrijke en bergachtige omgeving. De ligging is ideaal om te ontstressen, midden in de natuur genieten van het aangename Bulgaarse weertje.
Met Tsareva Livada op amper 5 minuten rijden verwijderd zit u meteen weer in de bewoonde wereld met goede treinverbindingen naar Noord- en Zuid-Bulgarije. Ook Dryanovo (15 min.), het mooie Tryavna (15 min.), Veliko Tarnovo (30 min.) en Gabrovo (30 min.) liggen zekers binnen aanvaardbare afstanden.

Bij de renovatie van dit vakantiehuis heeft men er zorg voor gedragen dat het traditionele karakter is behouden. Naast het stenen dak zijn bv. ook de plafonds en de vloeren grotendeels in de oorspronkelijke stijl bewaard.

Het perceel is ongeveer 2000 m2 groot en de woning heeft een bebouwde oppervlakte van grosso modo 150 m2.
De woning is voorzien van nieuwe dubbel beglaasde ramen, volledig nieuwe elektrische bedrading (3 fasen voorzien) en is volledig geïsoleerd. Er is centrale verwarming dmv een speciale houtkachel die het hele vakantiehuis verwarmd.
Er is een grote woonkamer (met een extra houtkachel), een wasruimte (met wasmachine, wasdroger en diepvriezer) en een volledig betegelde badkamer met toilet en douche. De volledig uitgeruste open keuken heeft een mooi, bosrijk uitzicht en heeft tevens een eethoek voor 6 personen. De keuken beschikt oa over een vaatwasser, grote koelkast, microgolf, grote oven en een combi gas/inductie kookvuur.
Aan de andere kant van het huis vinden we 2 zuidelijk georiënteerde slaapkamers, een volledig betegelde badkamer met douche en toilet, een studeerkamer en een kamer die momenteel gebruikt wordt als ontspanningsruimte maar die ook als slaapkamer kan worden gebruikt.
Tevens is er nog een kleine woonkamer die ook zou kunnen worden gebruikt als eetkamer of ontspanningsruimte.

Via de achterdeur komt u op het terras dat aansluit op een soort van tuinterras dat eveneens een zuidelijke orientatie heeft, net zoals de rest van de tuin.
De benedenverdieping wordt momenteel gebruikt als opslagruimte maar kan zonder al te veel moeite worden omgetoverd naar een appartementje inclusief een mooie taverne. Rond het huis is er degelijke drainage voorzien opdat er geen vochtproblemen de kop zouden kunnen opsteken.

De grote tuin loopt af naar een bergriviertje in de vallei. U vindt er naast de vele fruitbomen ook verschillende onderhoudsvrije bloembedden. Deze tuin is op zich al een wonderbaarlijk stukje natuur.


Reageren op deze advertentie