Groot huis in Butovo, Bulgarije

Prijs € 50000,00
Aantal personen 10
Locatie Bulgarije


http://www.immobulgarije.be/vastgoed/woning-te-koop-in-regio-pavlikeni/

Terug

Beschrijving

Mooi gerenoveerd 3-slaapkamer huis dat volledig is geïsoleerd en op een terrein van 17 are staat. De woning is grotendeels bemeubeld en instapklaar.

Op het gelijkvloers is er een volledig uitgeruste keuken met een gasvuur en elektrische oven. De grote woonkamer gaat mooi over in de eetkamer. De grote badkamer (met bad) is volledig betegeld met dure Italiaanse tegels.
Tevens is er een wasruimte voorzien van de nodige leidingen. Het gelijkvloers is volledig voorzien van nieuwe, mooie vloer.

De bovenverdieping bestaat uit vier ruime slaapkamers en een studeerkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van nieuwe bedden.
Het originele parket heeft men behouden vanwege de authenticiteit.

De woning wordt verwarmd door een centrale verwarming op gas. Alle ramen en deuren zijn nieuw, dubbel beglaasd en bestaan uit bruin PVC.

In de grote volledig omheinde tuin staat achteraan ook nog een groot bijgebouw dat kan dienst doen als opslag- of werkruimte. Tevens is er een waterput.

Butovo is een behoorlijk groot dorp nabij Pavlikeni in de Veliko Tarnovo provincie. Er leven 16 Engelse families en het dorp beschikt over eigen winkels, postkantoor, cafeetjes en medische diensten. Er is een zeer goed openbaar vervoer netwerk met vele busverbindingen naar de nabij gelegen steden en een treinstation op de druk bereisde route Sofia Veliko Tarnovo Varna.


Reageren op deze advertentie