Vakantiehuis te koop in Kamen, Bulgarije

Prijs € 49000,00
Aantal personen 8
Locatie Bulgarije


http://www.immobulgarije.be/vastgoed/huis-te-koop-in-regio-sliven/

Terug

Beschrijving

Dit gerenoveerde huis heeft een nieuw dak en is volledig geïsoleerd, de vloeroppervlakte is ongeveer 100 m2 en de tuin is 1200 m2 groot.
De woning wordt verwarmd door 2 kachels, eentje in de keuken die fungeert als centrale verwarming en waar men ook op kan koken en eentje in de woonkamer. Een zonneboiler op het dak verwarmt het water.
Het huis heeft bij de renovatie volledig nieuwe bedrading en leidingen gekregen.

Kamen ligt op 15 km van de stad Sliven en 11 km van de nieuwe snelweg Bourgas-Sofia.

In de kelderverdieping vinden we 2 kamers. Eentje fungeert momenteel als voorraadkamer en de andere als slaapkamer.
Op de beneden verdieping vinden we een volledig uitgeruste keuken met wasmachine, vaatwasser, fornuis, microgolf, … Aansluitend is er een leuke eethoek voorzien.
Verder is er nog een leuke woonkamer, een slaapkamer en een badkamer die volledig betegeld is en voorzien van een toilet en bad.
De bovenverdieping bestaat momenteel uit een grote kamer waarvan een deel gebruikt wordt als voorraadkamer maar waar men eventueel ook een grote slaapkamer kan van maken.
De tuin is voor een groot deel omgeven door een muur die voor extra privacy zorgt. De tuin is tevens mooi ingericht en goed onderhouden. Aansluitend aan het huis is er een open veranda die tijdens de lange zomers gebruikt wordt als eetkamer. Tevens is er een ruim prieel waar je kan genieten van de gezapige zomeravonden.
En uiteraard, zoals het hoort bij elk Bulgaars huis, is er een buitenkeuken met barbecue.
Er is verder nog verharde parkeerruimte voor enkele auto’s en er is een garage. Tevens zijn er een aantal schuren die momenteel dienst doen als opslagruimte voor het kachelhout.


Reageren op deze advertentie