Huis in Yulievo, Bulgarije

Prijs € 49000,00
Aantal personen 8
Locatie Bulgarije


http://www.immobulgarije.be/vastgoed/groot-gerenoveerd-huis-te-koop-in-centraal-bulgarije/

Terug

Beschrijving

Deze woning is gelegen in Yulievo, ten zuiden van het Balkan gebergte. Dit is het hart van de bekende Rozenvallei en de Vallei der Thracische Koningen.
Het is slechts 20km verwijderd van Kazanlak waar het bekende Rozen festival wordt gehouden(Bulgarije is de grootste exporteur van rozenolie) en slechts 23km van de mooie en bruisende stad van Stara Zagora.

Het huis werd volledig gerenoveerd in 2008 en 2009 met een nieuw dak, nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing, nieuwe elektriciteitsleidingen en loodgieterij.
Het huis werd jarenlang verhuurd maar staat nu te koop.

De begane vloer bestaat uit: grote veranda, hal, grote slaapkamer met traditionele kachel, douche met W.C., grote leefruimte en een keuken. Volledig bemeubeld en onmiddellijk bewoonbaar.

Het appartement op de eerste verdieping wordt bereikt via een interne trap en is ongeveer soortgelijk opgebouwd met dit verschil dat de veranda vervangen wordt door een balkon. Eveneens bemeubeld maar er zijn geen elektrische toestellen aanwezig in de keuken.

Vanuit de woning hebt u prachtige uitzichten op de omringende bergen en in de nabijheid zijn 2 grote meren om te watersporten of vissen. Er zijn talloze wandelpaden en ook als u wilt mountainbiken of off road crossen komt u hier ruimschoots aan uw trekken.
In het dorp zijn tevens enkele bars en winkeltjes.


Reageren op deze advertentie