Vakantie in Almerimar (Andalusië)

Prijs / week € 350,00
Aantal personen 6
Locatie Spanje


http://www.almerimar-property.com

Terug

Meer vakantiehuizen in Spanje.

Beschrijving

Typisch spaanse vakantie accomodaties (huis, penthouse, appartement) in zuid-oost Andalusië (Spanje) met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, golfbaan, jachthaven, gebergte Las Alpujarras en het dorpscentrum van Almerimar.

Ons huis: Villa Bella Vista bevindt zich in Almerimar, 35 km ten westen van de stad Almeria aan de Middellandse Zee. Er zijn 3 terrassen met panoramisch uitzicht op de golfbaan, de zee en op de jachthaven van Almerimar. Het huis ligt in een rustige gedeelte van het dorp juist boven de golfbaan (27 holes). Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, kompleet ingerichte keuken en een grote woonkamer met openhaard op gas. De woonwijk heeft één van de grootste zwembaden van Almerimar omgeven met een grasveld om te zonnen. Het strand kan in 20 minuten lopen worden bereikt of in slechts 5 minuten met de auto. Teven kan men na 90 minuten rijden gaan skiën in de Sierra Nevada. Omdat het huis zich op het hoogste gedeelte van het dorp bevindt, is vooral het uitzicht wonderschoon. Panoramisch zicht op de zee en over de golfbaan. Almerimar heeft het gehele jaar een zacht en aangenaam klimaat, dat het ideaal maakt om zowel te overwinteren als om een korte strandvakantie te plannen.
Het centrum van Almerimar bestaat uit de jachthaven, waar men veelal onder de zon van een tapa op één van de vele terrasjes kan genieten.


Reageren op deze advertentie